Charity walk/run for "Children with a Passion"

Fundacja United Way Polska flag

Zapraszamy do udzialu w charytatywnym treningu marszowo-biegowym, we wtorek 6 czerwca w Ogrodzie Saskim. Sportowe wyzwanie rozpoczynamy od godz. 12:00 i potrwa do godz. 13:00. Zainteresowane osoby moga dolaczyc w dowolnej chwili.

Spróbuj swoich sil i podejmij sportowe wyzwanie, aby wesprzec projekty naszych organizacji partnerskich. Nie jest wazna sila miesni, ale Twoje zaangazowanie. Kazdy kilometr pokonany podczas treningu zostanie przeliczony na darowizne firmy. Bank i SG Equipment Leasing Polska bedzie przekazywac darowizne na  projekt „Dzieci z pasja” Fundacji United Way Polska.

Zarejestruj sie juz teraz, zaznaczajac podany przedzial czasowy i klikajac na przycisk „Get committed”.

Wazna informacja: aby wziac udzial w treningu, nalezy dostarczyc "Oswiadczenie uczestnika" otrzymane jako zalacznik do wiadomosci zapraszajacej do udzialu w CCT 2017.

We invite you to participate in the charity walk/run training, which will be held on Tuesday 6 June in the Saski Garden. The sport challenge begins at 12:00 noon and lasts to 1.00 p.m. All interested persons can join the training any time.

Give it a try and take up the sport challenge to support the projects of our partner charities. It is not your muscles’ power that counts but your commitment. Every kilometer covered during the training will translate into a corporate donation. The Bank and SG Equipment Leasing Polska will transfer a donation for the Foundation United Way Poland’s project “Children with a Passion”.

Register now by selecting the time slot and clicking on the button “Get committed”.

Choisissez une date

Le 6 juin 2017
  • 12:00-13:00 / Places disponibles : 75

mardi 06 juin 2017