Kilometers with Endomondo for "Children with a Passion"

Fundacja United Way Polska flag

Od godz. 6:00 w poniedzialek 5 czerwca do godz. 23:59 w piatek 9 czerwca, przy pomocy aplikacji Endomondo, bedziemy mierzyc i sumowac liczbe przebytych kilometrow w wybranych dyscyplinach sportowych zwiazanych z pokonywaniem dystansu na swiezym powietrzu: bieganie, bieg na orientacje, chodzenie, jazda konna, jazda na rolkach, jazda na rowerze, kolarstwo, kolarstwo gorskie, nordic walking, wedrowanie, jazda na deskorolce, biegi terenowe, hulajnoga  (tylko rejestrowane z urzadzenia z GPS).

Sprobuj swoich sil i podejmij sportowe wyzwanie, aby wesprzec projekt naszej organizacji partnerskiej. Nie jest wazna sila miesni, ale Twoje zaangazowanie. Kazdy kilometr pokonany podczas treningu zostanie przeliczony na darowizne firmy. Bank i SG Equipment Leasing Polska beda przekazywac darowizne na  projekt „Dzieci z pasja” Fundacji United Way Polska.

Aby wziac udzial w rywalizacji nalezy zalozyc konto na stronie www.Endomondo.com -> na telefonie zainstalowac aplikacje -> zawrzec znajomosc z uzytkownikiem CCT 2017 -> dolaczyc do rywalizacji CCT 2017 -> rejestrowac wszystkie aktywnosci sportowe.

GPS w telefonie lub zegarku bedzie zapisywal dystans i czas trwania treningu. Mozna tez importowac treningi z zegarków (Garmin, Tom Tom, itp.).

Na Endomondo mozna miec nick, nie trzeba podawac pelnego imienia i nazwiska, jesli ktos chcialby zachowac prywatnosc w sieci. Dodatkowo w ustawieniach prywatnosci mozna zmienic widocznosc swojego profilu. Oferujemy pomoc przy zakladaniu konta. Sugerujemy rejestracje w aplikacji z wyprzedzeniem.

Wazna informacja: aby wziac udzial w treningu, nalezy dostarczyc „Oswiadczenie uczestnika" otrzymane jako zalacznik do wiadomosci zapraszajacej do udzialu w CCT 2017.

During the Citizen Commitment Time 2017, from 6.00 a.m. on Monday, 5 June to 23.59 p.m. on Friday, 9 June, we will use Endomondo application to measure and summarize the number of kilometres covered in any of the selected outdoor sports connected with covering a distance: running, orienteering, walking, riding, roller skating, cycling (transport), cycling (sport), mountain biking, walking (fitness), hiking, skateboarding, trail running, kick scooter (GPS tracked workouts only).

Give it a try and take up the sport challenge to support the project of our partner charity. It is not your muscles’ power that counts but your commitment. Every kilometre covered during the training will translate into a corporate donation. The Bank and SG Equipment Leasing Polska will transfer a donation for the Foundation United Way Poland’s project “Children with a Passion”.

To take part in the challenge, you need to sign up to www.endomondo.com -> install the application on your telephone -> add CCT 2017 as friend -> join the challenge CCT 2017 -> register all your sports activities. GPS in your telephone or watch will register the distance and time of workout.

You can also import your workouts from a watch (Garmin, Tom Tom, etc.).

You can use a nick instead of your name on Endomondo if you which to protect your privacy. Additionally in privacy settings you may change the visibility of your profile. We offer assistance in opening the account. We suggest you to sign in to the application in advance.

lundi 05 juin 2017

vendredi 09 juin 2017