Charity walk/run

Fundacja Dobrych Inicjatyw flag

Zapraszamy do udzialu w charytatywnym treningu marszowo-biegowym, w srode 13 czerwca w Ogrodzie Saskim. Sportowe wyzwanie rozpoczynamy od godz. 12:00 i potrwa do godz. 13:00. Zainteresowane osoby moga dolaczyc w dowolnej chwili.

Spróbuj swoich sil i podejmij sportowe wyzwanie, aby wesprzec projekty naszych organizacji partnerskich. Nie jest wazna sila miesni, ale Twoje zaangazowanie. Kazdy kilometr pokonany podczas treningu zostanie przeliczony na darowizne firmy. Societe Generale S.A. Oddzial w Polsce i SG Equipment Leasing Polska bedzie przekazywac darowizne Fundacji Dobrych Inicjatyw.

Zarejestruj sie juz teraz, zaznaczajac podany przedzial czasowy i klikajac na przycisk „Get committed”.

Wazna informacja: aby wziac udzial w treningu, nalezy dostarczyc "Oswiadczenie uczestnika" otrzymane jako zalacznik do wiadomosci zapraszajacej do udzialu w CCT 2018.

We invite you to participate in the charity walk/run training, which will be held on Wednesday 13 June in the Saski Garden. The sport challenge begins at 12:00 noon and lasts to 1.00 p.m. All interested persons can join the training any time.

Give it a try and take up the sport challenge to support the projects of our partner charities. It is not your muscles’ power that counts but your commitment. Every kilometer covered during the training will translate into a corporate donation. Societe Generale S.A. Branch in Poland and SG Equipment Leasing Polska will transfer a donation for Fundacja Dobrych Inicjatyw.

Register now by selecting the time slot and clicking on the button “Get committed”.

mercredi 13 juin 2018

mercredi 13 juin 2018
  • Horaires

outdoors