Trening tenisa stolowego / Table tennis training

Fundacja Dobrych Inicjatyw flag

Zapraszamy do udzialu w charytatywnych rozgrywkach tenisa stolowego, ktore odbeda sie w czwartek 14 i piatek 15 czerwca w budynku Saski Point, na pierwszym pietrze w sali Brazowej.

Sprobuj swoich sil i podejmij sportowe wyzwanie, aby wesprzec projekty naszych organizacji partnerskich. Nie jest wazna sila miesni, ale Twoje zaangazowanie i czas. Kazda minuta treningu zostanie przeliczona na darowizne firmy. Societe Generale S.A. Oddzial w Polsce i SG Equipment Leasing Polska bedzie przekazywac darowizne Fundacji Dobrych Inicjatyw.

Zarejestruj sie juz teraz, wybierajac termin z ponizszej listy i klikajac na przycisk „Get committed”. Uwaga, jezeli chcesz wybrac wiecej terminów zrób to od razu.

Wazna informacja: aby wziac udzial w treningu, nalezy dostarczyc "Oswiadczenie uczestnika" otrzymane jako zalacznik do wiadomosci zapraszajacej do udzialu w CCT 2018.

We invite you to participate in the charity table tennis training, which will be held on Thursday 14th and Friday 15th of June in the Saski Point, on the first floor in Brazowa room.

Give it a try and take up the sport challenge to support the projects of our partner charities. It is not your muscles’ power that counts but your commitment and the devoted time. Every minute of your training will translate into a corporate donation. Societe Generale S.A. Branch in Poland and SG Equipment Leasing Polska will transfer a donation to Fundacja Dobrych Inicjatyw.

Register now by selecting your preferred time slot from the list below and clicking on the button “Get committed”. Note: if you wish to book more than one slot, do it at your first registration.

Choisissez une date

jeudi 14 juin 2018

vendredi 15 juin 2018

Sala Brazowa